tajemná chvíle kdy chladné slunce odhalí stráň, když vítr hladí les
zavřenými víčky pozorně vnímej šum a opatrně našlapuj kde vlhký je vřes
tajemná chvíle v nejhlubší tůni zrcadlí v tváři bol a noční můry
zavřenými víčky pozorně vnímej kudy se do snů vkrádá běs
kdo tě chrání když temnou stezkou kráčíš a vítězem je lež?
V téc hvíli nejtěžší když padneš zase zvedni se a běž
jeežiš to je krásný jako zaklínadlo ST :-))
10.02.2018 09:37:15 | Iva Husárková