Veškeré prozření zaklikacené do složitosti
je jizva
byla jizva
svítící jizva mé mysli.
Veškerá vznášející se slova
jsou jizva
a boje o to kdo hlavou rozbije kámen
ode zdi ke zdi.
Víra a modlení
klečení v tureckém sedu
To často je jen jizva
hořící jizva
nezahojená jizva
Z které kvete květina krásná
ale bez kořenů.