Anotace: Taky se občas nepoznáváte?
K matuře se všichni nadřou!
Každým coulem držím palce.
(Tabule a křída s handrou
je jak návrat k decimálce.)
21.02.2018 17:04:26 | Špáďa
Těžko říct, zda se vůbec v životě poznáš. Někdo tvrdí, že se zná a stejně udělá v životě chyby.. Ale, Lio, život je především příjemný pokud se rozhodneš ho tak žít. Neboj, příjdou i moc hezké chvíle.. Tomu věř..
20.02.2018 17:20:42 | Dane
Děkuji za podporu, snad se mi poštěstí prožít slušný a příjemný život.
20.02.2018 17:24:31 | AngelLia31
Lio...já si teď říkám, že je v prdeli, když nemáš komu jít na pohřeb...tzn. že v dohledné době půjdou na pohřeb mně...a to je vážně nělichotivé...krásně jsi napsala...
12.02.2018 06:50:35 | Anděl
To je nejspíš nelichotivé na druhou stranu máš stoprocentně minimálně 45 let života před sebou a to už je lepší :))
12.02.2018 07:07:10 | AngelLia31