Až jednou poběží . . .
dnes
nechám je běžet
nedám uzdu divokým koním
jenom před nimi
pokorně
hlavu skloním . . .
dnes
tedy spokojím se s málem
jen drobný rým
tak třeba běžte si
cvalem
co já vím . . .
mí koně divocí
vy myšlenky neposedné
možná vás zkrotí
cestou kdosi
z bláta
zvedne . . .
až jednou poběží . . .
velmi krásné :-))
14.02.2018 10:52:03 | Iva Husárková
Nech STarosti koňovi, Fany(nko), má větší hlavu ( řekla by bábi )
13.02.2018 18:03:34 | Yanek