Zjednodušené myšlení
smrťák na dlani.
Zjednodušené myšlení
papír na vraždění.
Zjednodušené jako kopec z těl až do nebes
tak jako těžká bota
Kvetoucí beton a světlo ze zapomenutých měst.
pravda je zapomenuta.
Utop sebe v sobě
hoř
Nakresli si na studené rty
modř.
Tak jako moudrost zabijáků
a verše politiků
srdce zmetků z dojáku
polknout černou díru ze zvyku,
Probuď se
utíkej
poslední človíčku
malinkej.