vidím svět a v něm bloudit lidské duše
vidím svět a v něm obraz z černé tuše
vidím svět a v něm květenu
vidím svět a v něm vůni parfému
vidím svět a v něm prázdná místa
vidím svět a v něm odkaz krista
vidím svět ale nevidím soucit
vidím svět ale mám pocit že klam a mamon vítězí
vidím svět ale mám pocit že slušnost je přítěží
vidím svět a slyším hlasy a na tváři znovu chci cítit tvé vlasy