Anotace: vyjadreni pocitu ,ktere pohlcuji moji dusi ..o nekom koho ve svem srdci mam a on to vi ...nic vic nerikam
Temnota me duse pohlcuje mě celou
myšlenky nad tebou viři se hlavou
cit hluboky v mém srdci zůstává
a samota mou společnicí zůstává
Pár řádků a nic víc
Pár slov co pohladi moji duši
přitom pochyby jen vznikají
Co se děje a dít bude?
Ty svym životem dal jdeš
možná bez cíle nebo jasný ho maš
To se ve duši tiše ptám
Kde me misto v tvém životě zastavám
Co jen bude dál ? Tiše se ptám
Miluji tě
Cit ve svém srdci tiše ukryvám
doteky svými na tvém těle zanechávám
bez slov lásky , miluji se s tebou
přitom má duše uvnitř křičí
Miluji tě Rebele můj
(pokud dovoleno mi je že jsi můj)
Dny za dnem pomalu a bolestivě preživám
Těsic se na chvíle, kdy opět tvou tvař s ůmevem spatřim a hlas uslyšim
Kamaradka tvá nejbližši jsem a možná i něco víc pro tebe znamenám
Čtu odpovedi zda tomu tak jest
z tvých pohledů
dotyků
něžnosti
slov
Co pri tebe vlastně znamenam ? Tiše se ptám
Vše nadherné uvnitš svého srdce uchovavám
Kdy vzpominky na chvíle společné vyvolavám
aby oči mé slzami zalite nebývali
směji se vzpominkám
Kdy štastni spolu smějeme se všemu co vesele a štastne nam pripada
Nebot ne každý den sviti slunce na obloze mrazem studene
strarosti se objevujic nás od sebe oddaluji
A já jen doufat v brzkou blizkost tvou mohu
Pocity mé hlavou víří
dým z cigarety vzduchem mizí
Brzy přeji si tvou tvář spatřiti
a v srdci svém klid nalezati
Prosim lasko nezačni se vracet ke strarým zvykům
neuzavirej duši svou přede mnou
nevzdaluj se mi
Zůstaň tim koho miluji z celeho srdce
I když zadný silny a važný vztah do sveho srdce vpustit nepřejes si
neboť jisty si silou vpustit city do sveho srdce nejsi ...
a
JA
presto miluji tě
i když asi jen mohu jen velmi blizkou kamaradkou zůstat
Jsem ta jez miluje nejen tebe samotneho jakym jsi zvenku pro ostani a zevnitř pro sebe
Ale miluji i tvou nadhernou bolavou duši zivotem zničenou
jizvami posetou a minulosti poznamenanou ...
Prosim at pocity že vzdalujes se mi jsou jen lži ,kterou uvnitř sebe si nalhavam ...
Stale jsem tu pro tebe a zůstávam ti tou ktere důveřuješ
To se nezmení v to nejcenejsi pro muj zivot přisaham