Ve slovech proplétají se
láska, úleva a útěcha
se svobodou snoubí se
jako něžné milenky
hvězdné noci
v nitru ticha
Hledala jsem klid
a našla bolest
vrytou v buňkách duše
která klesala ke dnu
pod tíhou minulosti
Ve slovech prolínají se
odrazy myšlenek, pocitů
a všech probdělých dnů
mimo všední realitu
Hledala jsem ticho
a našla bezednou studnu
impulsů, co léčí a zraňují zároveň
Ve slovech proměňují se
zranění na malé zázraky
Až nakonec nalézám v nich štěstí