Bylo mu jenom padesát
Byl boháč,
na kontech bilióny, naftový magnát,
však ani jeden den si nemůže koupit navíc,
a život letí jak ten zajíc.
Celej život scháněl prachy,
měl to ve zlatě a brilijantech,
kůli inflaci, rád by si koupil pár dní navíc,
ne ne, život stále letí jak ten zajíc.
Měl všechno, a vlastně nic,
přišla smrtka a těpic.
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: annav, Básník Karel, Frr, JSJ, Iva Husárková, Kett, Amonasr, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)