únor koktavě sčítá své dny
nakonec se nikdy nedopočítá
a vždycky to o jeden
či o dva předčasně vzdá
ale života neubývá-
-jen se zrovna rád
schovává za sny
svých hybernovaných lásek...
ještě dvakrát poposkočí a bude přestupný
a my? :)
19.02.2018 17:36:15 | nepřihlášený komentátor
jako já he hahááá ST :-))
19.02.2018 08:24:38 | Iva Husárková