Na nevinné cestě
Za změnou
Našla jsem provinění
Táhnoucí mě ke dnu
Těžko říct
Kdo vlastně rozhoduje
O tom, zda jsme vinní
Když přijde na city
A přesto se zdá
Že když se otevřeme
Všem svým tajemstvím
Přináší bolest úlevu
Na nevinné cestě
Za štěstím
Našla jsem osamění
Které osvobozuje
Těžko říct
Kdo vlastně určuje
Zda naši andělé
Jsou naší sílou nebo břemenem
A přesto se zdá
Že když pravdu přijmeme
Přijde nová láska
A všechny rány zhojí