Mám rád ohmataná vydání
Někdy se ptám kde všude už byla
I když to snad ani nechci vědět
Mám rád ohmataná vydání
Prošla mnoha rukama
a vědí jak to chodí
A nejlépe ze všech umí
Aspoň na chvilku zaplašit můj smutek
Mám rád hladce ohmataná vydání
Občas chodím do krámu
Kde se pořád dokola
Prodávají