Ach...proč bys umíral? Máš toho tolik před sebou! Věř si....já tomu věřím, že se na Tebe štěstí usměje:)
22.02.2018 17:19:16 | Anděl
Číhá to všude...čekání že bude líp. A pořád nic. Věřit! Věřit, že jednou to přijde...a já věřím, že to štěstí někde čeká....jen vydržet!
22.02.2018 06:20:21 | Anděl