prach
jako když máš v ruce hrst písku
rozevřeš dlaň
a pak už jen vítr to vše roznese
dnes je to zase o něco lehčí
nerozumět tomu všemu
možná to byl pouhý prach
už tenkrát
to jen mně to trvalo
pochopit
.
.
.
je tam střed
musíme dojít k tomu středu
popeleční středa
prach jsi
a v prach se obrátíš
Přečteno 416x
Tipy 24
Poslední tipující: Nikita44, odnikud, jitoush, Philogyny1, bogen, piťura, Jort, Laika, Frr, Iva Husárková, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)