v myšlenkách splašené zvony bijí a ztrácí se v dálce jako srdce tlukot v poslední válce
a duní jako hrom co udeřil do větví jako zemětřas co nese zlověstné poselství
plíží se nocí úkladný vrah pak vkrádá se do snů a zasévá strach
zlomyslně našeptává osamělé duši šílený malíř co plátno maluje černou tuší
maluje děsivé noční můry
s hlavou v dlaních prosíš o slitování avšak nikdo nevyslyší poslední přání
zatracený čas hodina dlouhá jako celý den ráno ještě horší než starý sen
můžeš projít celý svět tisíckrát dokola obletět ale nikdy nenajdeš zázračný květ
který léčí duši a vrátí ji zpět ...