návraty domů
Anotace: domov je místem, kam se rádi vracíme ...
vím že mě uzdravíš
proto se k tobě stále vracím
jsem kým nechci být
strachem vháněn do područí
tvá slova jsou něžná jak dech
ber nebo nech být
již za to jsem ti vděčný
tvůj hlas
nalomenou třtinu nedolomí
nezhasí knot doutnající
Přečteno 410x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Husárková, Laika, Jort, Anděl, jitoush, kudlankaW, Fany, jitka.svobodova, Špáďa, Philogyny1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)