Anotace: °°°°
Člověk, když okolí své vnímá,
a inspiraci z přírody umí brát,
stačí, když pozorně se kolem dívá,
díky mrazu vymyslí i ostnatý drát.
:-) jj, dělá si z nás srandu :-))!
27.02.2018 07:40:23 | Fany
Moc hezké...
26.02.2018 14:05:48 | Anděl
Díky. Příroda je kouzelná, ale kdo má tu kosu vydržet. :-)
26.02.2018 16:04:47 | banan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?