Láska psaná v rychlém tempu
bez starostí bez talentu
zašpiněná košile
Cár papíru, otisky tvé dlaně
marně vzpomínám u snídaně
zda chtěls mě?
Nebo jen já snad tebe
venku dneska pěkně zebe
snad příště přijdeš, uvidím.
Teď už jen to pokračování po letech;-)
27.02.2018 22:31:42 | Eru Alonnar
Děkuji za hezkou návaznost :-)
Pokračování po letech mám zachyceno v próze, tak třeba příště :-)
28.02.2018 09:09:31 | Lady F.