Anotace: Povinnosti musí jít stranou.
Pasivita ve mně skrytá
vyrazila na povrch.
Díky ní se na mě skýtá
pohled, z něhož byl bys vrh'.
Rozplacatěl jsem se zkrátka
na gauč s knihou typu brak.
Že se Vám zdá báseň krátká?
Dokončím ji
Možná
Pak
(...)