Anotace: ...už mě nedostanou...
****
Mráz zatáhl svou
laserovou rukou
hluboko schované jizvy.
Už ani po jarním tání
nevyplavou.
Žádné očistné slzy
už potřeba nejsou.
Vzhůru do nových plánů
říkám HURÁ
novým dnům.
****
:)) to jen tak vypadá - za mrazu.
27.02.2018 08:47:29 | Ragnell