Život je hra
Vyplakej strach slzami svými
nedbej už nikdy na slova zlá
uvolni z hlavy zatlouklé klíny
zůstaň vždy v pohodě, hrdá a svá.
Nenech se uhranout tak jako jiní
svůj pohled kupředu upřený měj
vždycky se probudí strachy a splíny
zkus v sebe věřit a neutíkej.
Lepší je radost než pocit viny
drásavým citům vždy uhýbej
nenech se otrávit planými sliby
život je hra, tak čestně ji hrej.
Přečteno 439x
Tipy 11
Poslední tipující: karolinakarol, mkinka, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)