Nesahej na ni,
nedotýkej se jí,
nehraj si s ní,
já sem hladový,
já potřebuji podrbat,
ne, já Tě mam více rád,
já sem přeci hodnější,
podívej i věrnější,
můžeš mi míčky házet celou noc,
já přeji si to tak strašně moc,
jsem z toho celý šílený,
mám rád, když je hod správně mířený,
všímej si prosím jenom mě,
jinak je mi mizerně.