Zdeničko...nekonečný příběh...správná teplota - tep srdce...to je ono...tam se nelze splést...**ST**ST**ST*
07.03.2018 06:42:02 | Anděl
Možná jsem mimo, ale načítala jsem kukačky. Jak snáší vejce do cizích hnízd. A snaží se dělat věrné kopie. Když to rodiče poznají, snaží se ho zničit a vyhodit. Ale to vejce má pevnou skořśpku. Pevnější, než ta jejich. A tak si rozbijou svůj vlastní život a nakonec krmí ten cizí. Nic jiného jim nezbývá, i když ví...
06.03.2018 18:11:14 | Philogyny1