Maska
Anotace: "Dej muži masku a on ti ukáže svou pravou tvář" -Oscar Wilde
Smíchem, nechci se bránit,
proč měl bych sebe ranit?
Rozžni, kouř pryč poletí.
Chci jen masku, od tebe,
kus ukáži ti sebe.
Cit, ten se ti nevrátí.
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
Komentáře (0)