zakázala jsem si to
stejně jako
tisknout nos na sklo
mluvit o sobě
pít levný alkohol
chodit spát pozdě
a myslet si že
některá z hvězd na obloze
je moje a tvo-
ne
takhle ne
zakázala jsem se si
a celý svět kolem
vše je
jak nemá být
žádná z hvězd
není moje
ani ty
..a co když Ti hvězda padne k nohám, to ji ani nezvedneš ? ST* :-D*
10.03.2018 11:08:09 | Frr
to se mi ještě nestalo...ale myslím, že bych se bála, že to zas nedopadne :)
12.03.2018 19:11:07 | odnikud