Anotace: ...
****
Z mořské pěny stvořila se
sama
vkročila pravou nohou
do světa
plného šedého smutného
lidstva.
Málokdo viděl nevšední
krásu
jejích rozpuštěných slaných
vlasů
jenž vlají bláznům - snílkům
ve větru.
Růženko...moc krásné, snové, lehounké...**ST**
11.03.2018 07:31:52 | Anděl
Děkuji, Andělko.
11.03.2018 07:55:48 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?