Sliby
sliby slibujeme
od kolébky po hrob
až v jednom dni
moje srdce
zahraje svůj poslední takt
vsadím se
že ti to ukradne
všechnu tvoji pýchu
sliboval jsi
oči
v měsíci slepoty
řeku
v období sucha
přístav
v ničivé bouři
sliby porušujeme
od kolébky po hrob
a vsadím se
že až ten okamžik přijde
zlomí ti to
srdce
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, AndreaM, piťura, Akyš, Amonasr, Frr, Jort, grázlík, Šípková Růženka
Komentáře (4)
Komentujících (3)