jedním dechem
jsem ráda za to
že zůstáváš tajemstvím
o kterém sním
někdy jsi tak blízko
že šeptat ti smím
nevím zda z ostychu
či
více z pokory
říkáš mi neboj se
a přej si
cokoli
zůstat v tvé blízkosti
ptát se tvé moudrosti
srdce jež odpouští
oázy na poušti
ach vánku chladivý
příteli jediný
který znáš hlubiny
propasti
tonutí
miluješ svobodně
nikdo tě nenutí
dáváš se poznávat
chudý přec
bohatý
bezedná závrati
plnosti
splynutí
Přečteno 480x
Tipy 23
Poslední tipující: Aiury, Kubíno, Jort, Amonasr, piťura, Philogyny1, Anděl, Iva Husárková, KeepTheFlameBurning, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)