I přesto
Anotace: Mám se snad zlobit když čtu tyhle řádky o tom, jak lituješ? Jak chceš vzít všechno zpátky? Po...
Mám se snad zlobit
když čtu tyhle řádky
o tom, jak lituješ?
Jak chceš vzít všechno zpátky?
Poslat to k vodě?
Říct, jak jsi sladký,
když si mě odvrhl
a poslal mezi štětky?
Utřít ti pusu,
uklidit zvratky.
Tak to je můj osud?
Žít život vratký?
Posbírat lahve
a všechny zátky
vyskládat na stolek
pěkně do hromádky.
A ráno, když procitneš
všechny ty drobky,
které sis připravil
do svojí hrobky
s údivem smeteš ze stolu.
A my dva
dále
spolu
začneme všechno od znova.
I přesto tě miluji
a chci ti poděkovat.
Za chvíle,
kdy došla mi slova.
Jak jsi mě nejednou
prosil na kolenou
a učil mě
Tě milovat.
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, nyx666, Danger
Komentáře (3)
Komentujících (3)