Nazírat lidské duše
je často trestem od boha
jak ohněm vypálený les
či krupobitím padlá úroda
Však celé se pyšní sebou
o pokoře moudrosti vypráví
a skutek utek na dovolenou
bublinky vzlétnou praskají
svatí samopasovaní!
Tenhle svět je místem zkoušek
a i ten největší lhář
nahý je před Vyšší mocí
padá svatozář!
Marná snaha cílená
copak bolí kolena?