Chci pryč
Za co je člověk trestán,
že musí projít žitím?
Na zemi byl seslán,
aby prošel bytím.
Poznal jsem spoustu krásných žen
a teď v samotě strádám
z ráje jsem byl vyhnán ven
vyhoštěn a zklamán.
Není být na co pyšný
vždyť život proplul mezi prsty
ano, byl jsem hříšný
a hledal rovné, přímé cesty.
Už se neptám co kdyby
už netočím se zády
nestydím se za chyby
za pošetilost mládí.
Jsem co jsem a nechci víc
životem okouzlen,
ale už chci pryč!
Bože nebuď rozezlen.
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)