Jdu ke dveřím
Které otvírám
Drží je starý trám
Ze všech stran
Jdu po schodech
Nahoru a dál
Kde vzduch stál
Horkem sál
Otevírám okno
Až dokořán
Venku hejno vran
Pohled upírám
Na svět zbořený
Bez života
Jen ticho a samota
Někdo šeptá
Nejsi jediný
Podívej se tam
Dech popadám
Sotva dýchám
Prach a hustý kouř
Oheň plápolá
Nic co voda nezdolá
Hlas z domu volá
Prosím jsem tu
Nic nepobírám
K hlasu pospíchám
Bolest nevnímám
Stojím kde slyšel jsem ten hlas
Dívám se všude
Někde tu bude
Udělám co pude
Najednou kroky za mnou
A když se otočím
Očima se zahledím
Kolem jen černý stín
Pokousán , proboden v zápětí
Náhle se probudím
Byl to sen jak zjistím
Ale už nezaspím