druhým dechem
myslím že už ti víc neřeknu
nemá to žádný smysl
pokud jsi to necítil v mé blízkosti
třeba to pocítíš s jinou
moc bych ti přála
ono štěstí
které se dá prožít ve dvou
vracím se k sobě samé
druzí mluvili o vině
mé
tvé
nás obou
poznání
vede ke svobodě
vinen
není nikdo
.
.
.
rozestři závoj obloho
cesta je nekonečnou
tečna za tečnou
vesmír rozezní
ve smír
zůstávám vděčnou
posluchačkou
v tónech
rezonancích
sních je smích
slétl do očí
rozpíjí se v nich
neskutečnou
věčnou
tečnou
dotek
po doteku
jiných
světů
jednou
podáme si ruku
bez doteku
na uvítanou
a zároveň
na rozloučenou
nebude třeba slov
nic neříkajících gest
jen v důvěře nechat se vést
tebou
barvami
tvary
vůněmi
světlem
cestou
vím že nic nevím
právě v té chvíli
zpívám si píseň
nebetyčnou
Přečteno 440x
Tipy 26
Poslední tipující: Aiury, enigman, bogen, Philogyny1, Jort, Amonasr, Iva Husárková, Frr, Laika, piťura, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)