Bloumám bahnitými břehy
posedlá umanutou vizí
vejít dvakrát do stejné řeky
vlastní stopy jsou mi cizí
Lomcuji řetězy a skřípu zuby
s kvílením vystřelím projektyl
po předem vybájené dráze
tě spolehlivě najde
Jenže je mi to houby platné
K sobě mě vrací holý chlad
ve chvíli kdy už nejde rozdýchat
a přinutí k doznání
celé jsem si to s tebou vymyslela
Třpyt jíní prosvítá paprsky
poslední zrnko převáží
misku vah
okvětí krouží ve spirálách
s šelestem kůže co svléká had
po klikaté prašné stezce
ztracených let
tak nečekaně hladce lehce
úplný konec je úplný začátek
tma je světlo a světlo je tma
zvláštní úleva...
na konci tunelu,bývá světlo...tak ať hřeje :-)
12.04.2018 22:25:57 | Danger
právě stojím před tím tunelem, ještě mi toho zbývá dost pustit, ale už aspoň tuším, že tam je, díky :-)
13.04.2018 00:49:40 | Laika