Má touho

Má touho

Anotace: Přijdou chvíle kdy svět nám leží u nohou..

Přijdou chvíle, kdy svět nám leží u nohou,

kdy naše oči září prudkým světlem.

Však jindy zas v slzách utonou,

a vše hezké je odváto větrem.

 

A život žít je ta největší výzva,

každý den s novým příběhem.

Ruce znavené, na čele jizva,

vstávat však musíme s úsměvem.

 

I když Slunce jsme již nespatřili dlouho,

z mraků si najde cestu zas.

Tak veď mě dál, má touho,

až opět přijde správný čas.

 

Autor Mydlinka, 21.03.2018
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Bufik, Šípková Růženka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel