Miluji hluboce a dlouze
podléhám (té mrše) touze
a sama sebe se ptám:
"Proč to tak vlastně mám?"
Chtěla bych chodit po světě
myslet si, že mě nic a nikdo nesplete
pohrát si s city a láskou
omotat muže páskou
A pak tiše odejít, jen tak...
vše a všechny nechat být
mít prostě výhodu
nekrvácet z mužských podvodů
Tak řekněte mi:
"Proč to máme tak...
my (jinak) silné ženy?"
Cit je ta stránka slabá
Omotej ho a tradá ...;)
23.03.2018 19:07:14 | Malá mořská víla
JSJ - kolega tvrdí, že ženy mají vše předem promyšleno. myslím, že se mýlí...ale nevyvracím mu to. nerada se hádám.....muž je muž, odpradávna nás vleče za vlasy...**ST**
23.03.2018 12:03:04 | Anděl
bo jsme vaši miláčci :-)
23.03.2018 08:19:54 | hledač