ŘÍMSA MÉHO DOMU
Kručí mi dnes v břiše
Není to z hladu…
To Strach stáčí se jako had
Na kameni
Zírá mi do očí chladně a tiše
Hltám Tvou zradu
Boří můj dům, můj hrad
Chodník z nejistot drolí se
A strach sedí mi na hrudi
Jak žába na prameni
Projdu se po římse mého domu
Kde zítra se nikdo nevzbudí
Přečteno 531x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Jort, Fany, Sandra_T, Frr, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)