Když procházím minulostí
zdá se, že trvá věčně..
To jen lidé hrají divadlo
to divadlo, ve kterém budu muset zemřít..
Když visím za budoucnost
tělo mi omývají vlnky
neviditelného moře.
A přítomnost
šeptá cosi o křidelkách anděla
o kterých jsem doposud nevěděl.