Anotace: ...všem pro radost z Hostýna
***
Paprskem
svým zažehnu
v tvém srdci SVĚTLO.
Můžeš jít životem tam
kde nebudeš bloudit.
Hra stínů
tě už nemůže
do tmy ponořit.
Paprskem
svým vykřešu
v tvém srdci TEPLO.
Můžeš jít životem sám
kde se nebudeš soužit.
Chlad prázdna
tě už nemůže
nikdy zamrazit.
Paprskem
svým rozezním
v tvých uších HUDBU.
Poselství zvonů znám
kde hudba hraje
žádný už nemůže
nikdy zabloudit
***