Byla jsi na dosah mé ruky,
stojím hledící do prázdna.
Před očima mi ubíhají dny,
měsíce
a roky..
Proč bez Tebe si připadám všude nepozvaná?
Nestíhám naplnit své sliby,
můj život se stopnul mezi těmi všemi hroby.
S Tebou bych to určitě zvládla z lehka,
jenže zbylo prázdno..a mě čeká další těžká zkouška.