Anotace: Co vysíláš vzhůru, to se k tobě vrátí.
****
Odletěl úsměv na tváři.
Do dáli volám:
Kde jsi?
Kde jsi?
Kde jsi?
Nezůstávej dlouho sám.
Odletěla radost ze srdce.
Do nebes volám:
Vrať se!
Vrať se!
Vrať se!
Pořád Tě u sebe čekám.
A najednou kdesi v dálce.
Ozvěnu svoji slyšíš.
Jsme tady.
Jsme tady.
Jsme tady.
Jsme blíž, než sama tušíš.
****