Nechala jsem si
Dnešní moment štěstí
Stéct po úsměvu
Dřív, než jsem ho
Stihla přenést na papír
A tak mi zbylo jen
Pár útržků a slov
Přinášejících nostalgii
Když zhasínající plamínek svíčky
Připomíná, že země snů mě volá
Má vnitřní žena
Zatím našla svůj kousek
Rovnováhy s mužem
Uvnitř mého nitra
A vyvěsila bílou vlajku
Občas je to únavné
Když se váhy kymácejí
Po vlně hrubé bouřlivosti
A něžná ženskost se krčí
Uraženě v koutku
Občas je únavné stát
Jako rytíř na stráži
Když raněné city
Mladé paní
Mají stále otevřené rány
Ale na konci dne
Když po všech těch
Letech tvrdé práce
Podají si obě mé tváře ruku
Cítím neskonalé štěstí
A tak se usmívám
Když těch pár střípků
Zapadá do správné melodie
Zatímco každý z nich
Dává perfektní smysl
Protože muž i žena
Ve mně se shodují
V tom, jak je život
Neskutečně krásný
Když všechny rány přebolí