lyšaj smrtihlav si ze spaní
protahuje svá zlověstná křídla
až v pozdní noci
dohoří jeho opálové oči
ve světle záchranné lampy
zavěšené v ráhnoví noci...
z Getsemanských zahrad
vyběhne vyděšená laň
štvaná na věčnost
úzkostí
zamlčených výčitek...
Frr...v oněch zahradách...ach..vůbec na to nemohu myslet, hned mám slzy v očích...ON tam byl sám v rozmluvě se svým Otcem.....také pochyboval, ale věřil.....**ST**
31.03.2018 14:41:58 | Anděl