Vydrž!
Anotace: Pro všechny, kteří ztrácí naději a chuť k životu.
Občas je těžké žít,
dívat se na všechny podrazy
a rány snášet.
Bez jediného mrknutí oka.
Přijde ti, že chodíš v bludném kruhu.
Nemůžeš se hnout
ze svého místa.
Naděje v sobě necháváš zahynout.
Jsi jak spráskanej pes
na opuštěném náměstí.
Nemůžeš se pohnout dál
ani se nenaděješ a ležíš.
I když se to tak nezdá,
každá rána tě dělá silnější.
Nic není tak hořké jak vypadá
a noci můžou být temější.
Každou ránu, kterou ti život dá
vem a schovej ji v sobě.
Být čestný je lepší než lhát,
to ale zjistíš později.
Učíš se znovu odpouštět,
ptáš se: je to dobře?
Jednej vždy tak,
abys nemusel litovat.
Vydrž!
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, KeepTheFlameBurning
Komentáře (2)
Komentujících (2)