je ráno a kolotoč se točí
na nikoho se nečeká
hovínka, prdelky
sluníčka, včeličky
hopsasa
zoubky šup šup
☀☀☀
a já u sporáku čerstvá
nesladím
usměvavá, aktivitou hořím
zavolám a přijdu
nesladím
kávička, manžel, dětičky, prácička
jóga, mrkvička, hrášek
sport, zahrada, kadeřník
nesladím
snídaně, oběd, večeře
nalíčit, odlíčit
učení, škola
manžel, ťuťuňuňu
sobota, neděle
hurááá
kola, výlet, sluníčko
opruzená prdel, únava
bolení hlavy
smrt
☀☀☀
a máme tu pondělí
jóga, mrTvička, hrášek,
fuj to jsem se opotil
a ono jo
smrt
10.04.2018 20:48:37 | Lesan
ani si nedovedeš představit, jak jsi mě pobavil.
10.04.2018 17:38:00 | Slav Milo
Rozpustile vážná:))
10.04.2018 12:00:27 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Vážně rozpustilá:-)
10.04.2018 18:15:21 | Akyš
:-)* Posílám pomyslné srdíčko:-):-)
15.04.2018 13:56:22 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA