Šarlatová muka
Ozubená kola
Řeka dlouhá
Nitro zrezlé
Hnis úžlabinami stéká
Bez rozkoše do koše
Na povrchu skládky
Šine si to uragán
…
Pusto
Bobtnající husté dusno
Rázně vyjící zlost
Jazyk přiškrcen
Povyk umlčen
Jen sykot zavřenými ústy uniká
Srdce zavřené
Cit tělo nemá
Bída krůpějí
Černá sůl
A hniloba vajec
…
Láska
Poztrácela korálky
Kolmá zeď
Strop u parket
Chůze po čtyřech
Nalézání kuliček
Mezi prsty
…
Nenaplňenost záměru
Schody dolů
Kotoulem
…
Prázdná láhev rosé
Konec rytmu srdce
V těle pobíhá
Chlad
…
Nekonečná kobra kouše
Jed zuby proniká
Pod kůži panny u lesa
Slunce svítí do líca
…
Obraz blízkého srdce
V lůně jiné panny
Rozhořčení
Pochopení
Či snad zapomnění
Jsme schopni
Nelézt sebe sama