Dnes pro naději
dnes ještě ne
dnes budu zpívat
u sta hromů!
a dívat se drze do tvých očí
dnes vysměji se tomu
co mě zítra čeká
a nemine
vím
jen málo stačí na člověka . . .
dnešek
je plný vzdoru
a zítřek ten snad bez odporu?
naděje přec rány hojí . . .
dnes tedy ještě ne
až zítra smutku
setneš
hlavu moji . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Správně! Vzdorovitost, to je moje. Však jsem za ni býval častokrát trestán. Nepodvolovat se! Hezký slunečný den. (To je dnes ale buněčný den a jak nám krásně praží slunečník)
12.04.2018 10:30:46 | Koblížek