Bolest v podbříšku
Silou přetržená blána
Bez lásky
Duše nezapomíná
…
Oslnění studenti
Na stole
Čtyři desítky
Zelený čaj
s medem a citrónem
Rozhovor o první masturbaci
V pěti letech
…
Zápisník
Vnitřní chaos
Citová vyprázdněnost
Strach z doteku
Popálenina na pravé ruce
…
Dva plastové pytle vzduchu
Tři a půl litrů vody
Lotosový sed
Sluneční paprsky
Hostina půstovní
…
Škola
Práce
Zakázky
Přítel
Pravidla
Rodina
Úkoly
Nevyspanost
Zameškanost
Minimum času
Resty
Bolest hlavy
Škubání svalů
Odpadnutí
Oddechnutí
Restart
A znovu do toho
…
Stříbrná lžíce plná medu
Pomalu se táhne med k podlaze
Prázdná lžíce
Lepkavá šlápota
…
Vzpomínky lásky
Ve stopě
Mého těla
Se rozpouští v horké vaně
Plné bublinek
…
Hořkost na jazyku
V týl slabina rozevřená
Poslední výdech
A výstřel z praku
…
Teplo
Houby
Zpestřená škála smyslů
Bosé nohy
Uzemnění
Nejzelenější jarní travina
Slyšmo slyším štěbetat bosorky
Park plný života
A přicházející noc
zajímavé? připomnělo mi to krabičku poslední záchrány, v ní je tak všechno. :)
13.04.2018 17:22:53 | mirecek