díváš se na mě
pohledem nevinného
dítě s modrýma očima
nemůžeš za to
já vím
nemůžeš za to
i proto neuhýbám
a rvu si z těla duši
tady a teď
před tebou
těmahle rukama
těmahle-
dívej se
dobře se dívej
takhle to vypadá
vypadá takhle to
co chceš
on to nechce, to chceš ty... a on je záminka...
14.04.2018 10:45:31 | hledač