Poutník na mole
Ohlodává kost z kuřete
Slunce klesající k horizontu oceánu
Racek chechtavý
Nad hlavou řechtá
„poezie života“
Scéna milostná
…
Vrzající dveře ateliéru
Na pohovce zevlující umělci
Se sklenicemi vína
Práce povalující se v každém koutu
A uklízečka nerozezná umění od odpadků
…
Syčením přitékající proud vody
Jako pára stoupá
Strop prosázený plísní
Žena v lotosu píšící svůj grimoár
Na kus zvlhlého papíru
…
Buben pračky rotuje
Cinkavým tónem hraje
Za sklem cenný špěrk
Nevědomost symbolů
A čekání na konec cyklu
Symbolu bavlny
…
Dny se vlečou
Jako jarní únava
Bolest hlavy
Tik v oku
Neschopnost práce ani odpočinku
Promarněné dny
Chaos v mysli
A slzy na krajíčku
…
Jedna možnost
Třetí
Pátá
Osmá
Patnáctá
Několikátá možnost
Neschopnost odříkání
Ententíky
Však spánek to jistí
…
Sen o muži
Hybrid
Složený ze dvou reálných
Ideál muže?
Nedosahující orgasmu
…
Zakalená voda
Nikde nic
Neklidný pohyb kupředu
Ostrov